söndag 13 november 2011

Hatt kurser våren 2012

Hattkurser våren 2012
Ni kommer kunna köpa hattmaterial, hattstommar, flor och dylikt på direkt vid kurstillfället. Har ni speciela önskemål när det gäller tex färg på bananfiber eller andra frågor så maila till info@nene.nu
***********************************************************************************************************

Hårsmycke i bananfiber/liten hatt
Här arbetar vi med ett fantastiskt material som man kan forma på många vis. Vi kommer tex visa hur man formar blommor, blad och band. Du lär dig göra ett hårsmycke som du kan använda både till vardag och till fest. Medtag gärna dekorationsband, pärlor fjädrar eller annat dekoration material.
Lö 18/2 10.00 • 6 tim/1 gång
Ledare: Modist Marlene Feldtblad – www.nene.nu


Festhatt
Grunden till Coiafen (hatten) är färdig, under inspirationsdagen dekorerar du den med hjälp av tyg, band, pärlor och flor som ni själv tar med vid kurs tillfället.
Sö 19/2 10.00 • 6 tim/1 gång
Ledare: Modist Marlene Feldtblad – www.nene.nu



Mini höghatt
Tillsammans bygger vi upp en hattstomme i materialet rullbock som vi sedan klär med valfritt tyg. Vi dekorerar och fodrar, voila, så har ni årets festhatt! Kursdeltagaren tar själv med tyg och dekorationsmaterial så som pärlor och fjädrar.
Lö/sö 25-26/2 och sö 4/3 10.00 • 18 tim/3ggr
Ledare: Modist Marlene Feldtblad – www.nene.nu



Mini höghatt med färdig stomme
Lär dig klä en färdig minihög hatt stomme med tyg som vi dekorerar efter eget önskemål. Som vi fodrar och dekorerar.Kursdeltagaren tar själv med tyg och dekorationsmaterial så som pärlor och fjädrar.
Lö/sö 31/3 – 1/4 10.00 • 12 tim/2ggr
Ledare: Modist Marlene Feldtblad – www.nene.nu



Hårsmycke i bananfiber/liten hatt fortsättning
För dig som vill fortsätta med att göra ett mer avancerat hårsmycke som har varit på . Vi kommer utgå från grunden och bygga ett större hårsmycke med mycket fantasi. Önskar ni en speciel färg på bananfibert maila till info@nene.nu
Lö/sö 14-15/4 10.00 • 12 tim/2ggr
Ledare: Modist Marlene Feldtblad – www.nene.nu



Solhatt i bananfiber.
Lär dig göra en klassisk solhatt i ett spännande material. Kursledaren tar med 2 olika typer av kullar och tillsammans gör vi brätte och dekoration, kom och skapa vårens hatt! Önskar ni en speciel färg på bananfibert maila till info@nene.nu
Lö/sö 21-22/4 och lö 28/4 10.00 • 18 tim/3ggr
Ledare: Modist Marlene Feldtblad – www.nene.nu



Tyghattar
Du får lära dig göra en tyghatt från grunden. Med hjälp av mönster och symaskinen kan du skapa en härlig slokhatt till sommaren eller varför inte en keps. Ta med ditt favorittyg och låt fantasin flöda!
Ledare: Modist Marlene Feldtblad – www.nene.nu
sön 29/4 lö-sö 5-6/5 10.00 • 18 tim/3ggr


Vill ni veta mer om kurserna så mailar ni till info@nene.nu.
Anmälan görs på www.sv.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar